18 de març 2009

364. Vols jugar?

COL·LABORACIÓ AMB EL 100è JOC LITERARI
El blog Tens un racó dalt del món http://jmtibau.blogspot.com/2009/03/100e-joc-literari.html
arriba avui al 100è joc literari, i per a celebrar-ho em plau col.laborar amb aquesta imatge i el següent text:
.


"Ignore què serà de mi després d'aquesta cita.
Inicie, ara, un memorial, un inventari raonat, descriptiu, analític, dels moments de la meua vida en què Ell ha ficat cullerada. Assitiré documentat, amb la memòria fresca, a l'encontre; evitaré lapsus, oblits, confusions, malentesos que puguen doldre'm. No sé si hi haurà una altra ocasió, per a aquesta he hagut d'esperar fins als quaranta anys d'edat, que tot just faréel dia de la cita. Avui mateix, cap al migdia, mentre esbrossava el jardí de la urbanització on treballe, Ell m'ha requerit, i ho ha fet a la seua peculiar manera. Falta una setmana, tinc poc temps i una inquietut, una excitació, que fa molt que no sentia."
.
Es tracta del fragment inicial d’un llibre en concret que heu d’endevinar. Per tal de facilitar-vos la feina us regalo aquesta pista:
L' any que va néixer l'autor d'aquesta novel·la, un prestigiós i conegut autor del seu poble guanyava el premi Lletra d'Or amb un assaig inspirat en Notícia de Catalunya, de Jaume Vicens Vives.
Trobareu les instruccions per a participar en aquest joc a Tens un racó dalt del món http://jmtibau.blogspot.com/2009/03/100e-joc-literari.html Podreu obtenir punts per al sorteig mensual que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions, i qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres de Tibau dedicat.

6 comentaris:

Assumpta ha dit...

Crec que l'he trobat!
Molt bones pistes :-)

Gràcies!!

Anònim ha dit...

Em sembla que ja el tinc!. Molt bona la pista visual ;-)

bajoqueta ha dit...

Coincideixo que la pista és molt bona :)

aigua ha dit...

Molt bona després de saber el nom :))

Wara ha dit...

Yo no juego, la verdad, pero estoy por ahí. Me fui al blog de Jesús y de ahí a otros... y miro y leo, pero aunque no participo quiero decirte que me encanta la idea.(Sobre las pistas, no digo nada... que soy muy despistada, jaja).

Un abrazo. Feliz fin de semana.

Carme ha dit...

Bones pistes. Una imatge molt ben buscada.